Jeg hjælper nytænkere og lysarbejdere  med at gå fra tvivl, indre længsel og eksistentiel smerte til at skabe dyb ro og sjælskontakt, så de kan bruge deres fulde potentiale til at hjælpe andre og gøre den forskel i verden, deres sjæl kalder på.

  OM SANNE

Vi går ikke gennem livet uden glæde og smerte. Spørgsmålet er, hvad vi hver især stiller op, når sjælen banker på og hjertet kalder på forandring. Min indre vej i den ydre verden har været en rejse med succes og fiasko, med intens lykke og ufattelig smerte, med øjeblikke hvor alt på et splitsekund var forandret for altid ...

Her er min historie ...

Min mand og jeg havde i flere år kæmpet med barnløshed og til sidst blev vi skilt. Jeg fik en ny kæreste - og kort efter den største gave af alle – jeg blev gravid! Vi havde kun kendt hinanden få måneder og han rejste som planlagt til New Zealand, mens jeg hjemme i Danmark voksede i omfang og forventningsfuld glæde.

En nat drømte jeg, at storken kom uden barn – og da jeg næste morgen blev indlagt på hospitalet var jeg rolig. Jeg var i 34. uge og der var god tid til fødslen og min kæreste ville nå hjem.

Et par dage efter gik fødslen i gang og der var noget galt – helt galt …

Aleksander blev født og mens lægerne kæmpede for hans liv – viste jeg, at han både ville leve og dø. At stå med livets 2 store porte - fødsel og død – på samme tid er forbundet med både ubeskrivelig glæde og dyb, dyb sorg – og begge dele åbner hjertet. Overlægen sagde det meget smukt: Vid at du ikke lægger sorgen bag dig, men du bliver bedre og bedre til at rumme den.

Det ydre og det indre plan

Efter Aleksander ændrede mit arbejdsliv sig. Jeg arbejdede forsat som projektleder og styrede store projekter i mål - men de var ikke levedygtige på grund af forskellige udefrakommende vilkår. Senere rykkede udfordringerne tættere på og blev mere personlige – fx manglende anerkendelse af min indsats og de resultater jeg skabte, andre der fik eller tog æren for mit arbejde …

Så på det ydre plan gik det en vej - ned ad bakke.

I starten var jeg dybt frustreret og det var hårdt, urimeligt og uretfærdigt. Efter nogle år måtte jeg stoppe op og erkende ærligt, hvad der var på spil - nemlig at min primære opgave var en indre læreproces og åbning af hjertet - en proces der startede med Aleksanders fødsel og død. Takket være meditation blev jeg bedre og bedre til møde nye udfordringer med endnu en udvidelse af hjertets rummelighed.

Jeg blev god til at stå ved mine indre overbevisninger og gøre det, der skabte de bedste resultater for helheden - og efterhånden lærte jeg også at bygge bro, hvis de indbyrdes relationer havde lidt skade undervejs i processen.

Så på det indre plan og over tid gik det fremad - med læring, lys og vækst.

Krystaldrømme

Der er en drøm, som spiller en vigtig rolle i min historie. Efter Aleksander drømmer jeg, at jeg finder mange smukke bjergkrystaller, men den største og smukkeste er gået i stykker - og jeg er i drømmen utrøsteligt ulykkelig.

Hen mod slutningen af min sidste ansættelse drømmer jeg, at jeg bliver givet den store krystal i gave og nu kan forvalte dens energi. Og det bliver klart for mig, at en ny åbning er på vej.

Hjertet reagerer

Senere opstår der en arbejdsmæssig situation, som bare er for meget, alt for meget ...! Jeg er ramt og det gør ondt i hjertet ...

Smerten i hjertet er ikke god. Jeg prøver at sove den væk og næste morgen at meditere, men hjertet føles forkert, helt forkert - og jeg ringer til vagtlægen. 20 min senere er jeg på vej i ambulance til Skejby.

Og der i ambulancen lander den sande erkendelse. Jeg er færdig på min arbejdsplads, jeg har lært det jeg skulle og jeg er fri ... Kort efter indgår jeg en fratrædelsesaftale - og siden har mit liv været en eventyrlig rejse ind i nye erkendelser og nye muligheder - og der er mere på vej ...

Min faglige baggrund

Jeg har arbejdet med spirituel og personlig udvikling hele mit voksne liv. I de tidlige år har jeg prøvet lidt af hvert, men senere er der kommet fokus, dybde og retning på min indre vej.  Jeg er lysarbejder by heart med forløb på Svalgård og Tigerens rede (Munach).  Som uddannet astrolog er jeg især optaget af den spirituelle astrologi.

Jeg er frivillig i Enhed for Lindrende Behandling og arbejder på Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Jeg er frivillig mentor i Primus Motor (Røde Kors), hvor vi støtter løsladte i deres indsats med at skabe en ny kriminalitetsfri hverdag.

I øvrigt er jeg akademiker og har arbejdet som projektleder og proceskonsulent på større organisatoriske udviklings- og forandringsprojekter.

Se mere

Essensen af min historie er, at vi har et valg. Livet er brolagt med både glæde og smerte – og vi kan vælge den indre vej, som er hjertets og sjælens vej - eller vi kan blive hængende i personlighedens ydre drama og smertefulde kampe.

Med min ekspertmodel VÆRDIG og indre dialog kan jeg hjælpe dig på din indre vej til dyb ro og sjælskontakt, så du kan gøre den forskel din sjæl kalder på. 

  VÆRSGO

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Få guiden INDRE VALG gratis 

og find dit livsformål,

så du kan gøre

den forskel i verden

din sjæl kalder på.