OM INDRE DIALOG

INDRE DIAlOG
v. Sanne Strunk Mikkelsen

Jeg hjælper nytænkere og lysarbejdere med at gå fra tvivl, indre længsel og eksistentiel smerte til at skabe dyb ro og sjælskontakt, så de kan bruge deres fulde potentiale til at hjælpe andre og gøre den forskel i verden, deres sjæl kalder på. 

  OM VÆRDIG FORLØBET

FIND DIT 
LIVSFORMÅL

og gør den forskel i verden
din sjæl kalder på 

ER DU KLAR
I 2020?

Forestil dig, at du lige stopper op et kort øjeblik og tænker over dit liv:

 • Du har fundet dit rette ståsted og dit liv giver mening
 • Du ser dig selv klart og står ved, hvem du er
 • Du handler på dine drømme
 • Din personlighed og din sjæl arbejder sammen
 • Du står stærkt og kærligt i din energi
 • Du mestrer balancen mellem flow og aktivitet
 • Du hjælper andre fra hjertet og ud fra overskud

Og du er nået dertil, fordi du på et dybt plan har sagt JA til din sjæl og JA til dit livsformål …

Scroll ned og se beskrivelsen af forløbet VÆRDIG

Er det her dig?

 • Du har oplevet en større livsforandring eller står midt i den, og du er klar til at nytænke, rykke og komme videre
 • Du ønsker at forene din spiritualitet og din hverdag, så du kan være det hele menneske, du i virkeligheden er
 • Du er eller kommer let i tvivl, men du ved der findes en vej til indre vished - også for dig
 • Du er dygtig og kompetent, men kan ikke bruge dine tidligere handlemåder - så du må og du kan finde nye veje til at hjælpe andre
 • Du har ikke nødvendigvis en daglig praksis, men du ser og forstår værdien af meditation
 • Du har brug for momentum og ikke mere udsættelse

Nikker du genkendende til de her punkter, så kan du komme hjem i dig selv med forløbet VÆRDIG

I forløbet arbejder vi med indre dialog ud fra modellen VÆRDIG

Her er fordelene ved forløbet

 • Du har min fulde opmærksomhed og støtte
 • Du vil mærke en positiv virkning allerede under de første sessioner
 • Modellens struktur understøtter din bevidsthedsproces
 • Forløbet er fleksibelt i forhold til dine behov
 • Du får enkle meditationer og øvelser til hvert modul
 • Du får en afsluttende opfølgningssession

Med min fulde opmærksomhed og støtte kan vi sætte fuldt ind på dine unikke muligheder og udfordringer, hvilket fremskynder din proces.

Metoden Indre dialog med Heart- & Mindfulness coaching er et afprøvet koncept. Vi arbejder meditativt med spørgsmål og svar, så svarene kommer fra et dybere og mere ægte sted i dig. Der er tale om en indre dialog mellem dig som personlighed og din sjæl, dit hjerte eller din højere bevidsthed. Du vil mærke en positiv virkning allerede under de første sessioner.

Modellens struktur understøtter din læringsproces. VÆRDIG-modellen indeholder 3 moduler, som handler om at vise hvem du er, stå ved og ære din indre sandhed og realisere dit sande livsformål. Der er 3 sessioner i hvert modul, som understøtter processen med at erkende, efterprøve og effektuere. En session varer 1 time.

Forløbet er bygget op med fleksibilitet i forhold til dine behov. Du får tilsendt en bookingkalender hver måned og bestemmer selv frekvens og tidspunkt på dagen for dine sessioner. Det betyder, at du kan tilrettelægge forløbet i forhold til den tid, du har til rådighed og brug for i de enkelte moduler og mellem hver session. Sessionerne foregår online, så du kan booke tider uanset, hvor i verden du befinder dig.

Du får korte meditationer og enkle øvelser til hvert modul, som understøtter din proces og hjælper dig med at fastholde og udbygge gevinsterne, når forløbet er slut.

Når forløbet er afsluttet får du efterfølgende en opfølgningssession, hvor vi samler op på, hvor du er og hvordan det går i forhold til dit livsformål og dit ønske om at dele dine indre gaver med verden. Du bestemmer selv tidspunktet for din opfølgningssession.

Vise dig - modul 1 handler om, at du at ser dig selv klart, ser dine potentialer, forhindringer og muligheder. Vi skal have både din hjerne og dit hjerte på banen - og især samarbejdet mellem dem. Du bliver bevidst om dit perspektiv og hvad du viser verden som personlighed og sjæl.

Ære dig - modul 2 handler om at stå selv, og om at du faktisk ærer og står ved din indre sandhed. Vi arbejder med dine værdier og kontakt til din ægte kerne. Fokus flytter fra ydre vejledning til indre guidance.

Realisere dig - modul 3 handler om at understøtte din indre sandhed ved at sortere og prioritere dine aktiviteter. Dine valg har betydning - store som små. Du kan gøre en forskel med det du nærer og giver liv til og det du skaber i verden - altså dit ydre lysarbejde.

Opfølgning DIG - Her samler vi op og ser på, hvor du er i forhold til at dele Dine Indre Gaver med verden.

  REFERENCER

x

Charlotte Thyge-Petersen

Jeg har fulgt Sannes forløb og fået uvurderlig støtte i min proces med at finde ind til kernen i mig selv.

Sanne arbejder med meget stor indsigt, rummelighed og accept. Hendes koncept med energiarbejde, meditation og coaching er nænsomt og effektivt. Hun har en usædvanlig evne til at sætte ord på og spørge ind til essensen i mine dybereliggende muligheder og udfordringer.

Jeg har tidligere haft en stærk følelse af være forkert og ikke helt passe ind i denne verden. Nu forstår jeg bedre, hvorfor jeg er her og hvad meningen med mit liv er. Jeg står stærkere og jeg har fået redskaber, jeg kan trække på, når nye faser i mit liv åbner sig.

x

Pia Juel Pilgaard Frederiksen

Gennem mit forløb har jeg lært om. hvad det betyder at arbejde med energi. Jeg vil ikke sige, jeg forstår det hele endnu, men jeg har set og oplevet at det virker.

Sanne er en helt fantastisk mentor og coach, som på autentisk og ærlig vis guider en igennem problematikkerne. Det er både lærerigt og udviklende.

Tilliden til mig selv og troen på, at jeg lykkes er gået fra 0 til 10 gennem forløbet ved Sanne.

x

Gertrud Siboni Gravesen

1000, 1000 tak Sanne, for en helt fantastisk samtale.

Du præsenterede en meget stærk samtaleform, som jeg ikke tidligere har mødt, og som virkelig ramte mig på en god måde - og som altså også skabte forløsning og fred med det valg, jeg tager.

Så vores samtale var en meget stor hjælp for mig.

  OM SANNE

Vi går ikke gennem livet uden glæde og smerte. Spørgsmålet er, hvad vi hver især stiller op, når sjælen banker på og hjertet kalder på forandring. Min indre vej i den ydre verden har været en rejse med succes og fiasko, med intens lykke og ufattelig smerte, med øjeblikke hvor alt på et splitsekund var forandret for altid ... 

Her er min historie ...

Min mand og jeg havde i flere år kæmpet med barnløshed og til sidst blev vi skilt. Jeg fik en ny kæreste - og kort derefter den største gave af alle – jeg blev gravid! Vi havde kun kendt hinanden få måneder og han rejste som planlagt til New Zealand, mens jeg hjemme i Danmark voksede i omfang og forventningsfuld glæde.

En nat drømte jeg, at storken kom uden barn – og da jeg næste morgen blev indlagt på hospitalet var jeg rolig. Jeg var i 34. uge og der var god tid til fødslen og min kæreste ville nå hjem.

Et par dage efter gik fødslen i gang og der var noget galt – helt galt …

Aleksander blev født og mens lægerne kæmpede for hans liv – viste jeg, at han både ville leve og dø. At stå med livets 2 store porte - fødsel og død – på samme tid er forbundet med både ubeskrivelig glæde og dyb, dyb sorg – og begge dele åbner hjertet. Overlægen sagde det meget smukt: Vid at du ikke lægger sorgen bag dig, men du bliver bedre og bedre til at rumme den.

Det ydre og det indre plan

Efter Aleksander ændrede mit arbejdsliv sig. Jeg arbejdede fortsat som projektleder og styrede store projekter i mål - men de var ikke levedygtige på grund af forskellige udefrakommende vilkår. Senere rykkede udfordringerne tættere på og blev mere personlige – fx manglende anerkendelse af min indsats og de resultater jeg skabte, andre der fik eller tog æren for mit arbejde …

Så på det ydre plan gik det en vej - ned ad bakke.

I starten var jeg dybt frustreret og det var hårdt, urimeligt og uretfærdigt. Efter nogle år måtte jeg stoppe op og erkende ærligt, hvad der var på spil - nemlig at min primære opgave var en indre læreproces og åbning af hjertet - en proces der startede med Aleksanders fødsel og død. Takket være meditation blev jeg bedre og bedre til møde nye udfordringer med endnu en udvidelse af hjertets rummelighed.

Jeg blev god til at stå ved mine indre overbevisninger og gøre det, der skabte de bedste resultater for helheden - og efterhånden lærte jeg også at bygge bro, hvis de indbyrdes relationer havde lidt skade undervejs i processen.

Så på det indre plan og over tid gik det fremad - med læring, lys og vækst.

Krystaldrømme

Der er en drøm, som spiller en vigtig rolle i min historie. Efter Aleksander drømmer jeg, at jeg finder mange smukke bjergkrystaller, men den største og smukkeste er gået i stykker - og jeg er i drømmen utrøsteligt ulykkelig.

Hen mod slutningen af min sidste ansættelse drømmer jeg, at jeg bliver givet den store krystal i gave og nu kan forvalte dens energi. Og det bliver klart for mig, at en ny åbning er på vej.

Hjertet reagerer

Senere opstår der en arbejdsmæssig situation, som bare er for meget, alt for meget ...! Jeg er ramt og det gør ondt i hjertet ...

Smerten i hjertet er ikke god. Jeg prøver at sove den væk og næste morgen at meditere, men hjertet føles forkert, helt forkert - og jeg ringer til vagtlægen. 20 min senere er jeg på vej i ambulance til Skejby.

Og der i ambulancen lander den sande erkendelse. Jeg er færdig på min arbejdsplads, jeg har lært det jeg skulle og jeg er fri ... Kort efter indgår jeg en fratrædelsesaftale - og siden har mit liv været en eventyrlig rejse ind i nye erkendelser og nye muligheder - og der er mere på vej ...

Min faglige baggrund

Jeg har arbejdet med spirituel og personlig udvikling hele mit voksne liv. I de tidlige år har jeg prøvet lidt af hvert, men senere er der kommet fokus, dybde og retning på min indre vej.  Jeg er lysarbejder by heart med forløb på Svalgård og Tigerens rede (Munach).  Som uddannet astrolog er jeg især optaget af den spirituelle astrologi.

Jeg er frivillig i Enhed for Lindrende Behandling og arbejder på Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Jeg er frivillig mentor i Primus Motor (Røde Kors), hvor vi støtter løsladte i deres indsats med at skabe en ny kriminalitetsfri hverdag.

I øvrigt er jeg akademiker og har arbejdet som projektleder og proceskonsulent på større organisatoriske udviklings- og forandringsprojekter.

Se mere

  DIN INVESTERING og TILMELDING

 

Tag din plads og ræk ud efter dit livsformål.
Din sjæl venter på dig.

Din investering:

 • Coaching: 3 moduler a 4.200 kr, værdi 12.600 kr.
 • Coaching: opfølgningsmodul, værdi 1.400 kr.
 • Guidede meditationer, værdi 500 kr.
 • Materialer: 3 moduler a 900 kr, værdi 2.700 kr.

     SAMLET VÆRDI i alt 17.200 kr.

Her er hvad du skal betale:

     DIN PRIS i alt 12.900 kr.

Ønsker du at betale i rater:

 • 4.900 + 200 i alt 5.100 kr. ved tilmelding
 • 4.000 + 200 i alt 4.200 kr. 7 uger efter tilmelding
 • 4.000 + 200 i alt 4.200 kr. 15 uger efter tilmelding

     Samlet pris 12.900 kr.
     inkl. 600 kr. i betalingsgebyr 

     DIN RATEPRIS i alt 13.500 kr.

 

Har du spørgsmål til forløbet?

Bestil en gratis 30 minutters online session,
hvor du kan spørge ind til forløbet.

 

Er du klar til at tilmelde dig?

Når du klikker på tilmeldingsknappen, kommer
du ind på bestillingssiden.